Project

Bill’s Restaurants, Oxfordshire

Location

Bill’s Restaurant, 4 Market Square, Witney, Oxfordshire, OX28 6AA

Client

Bill’s Restaurants

Services Used

Pegasus Group worked with Bill’s Restaurants Ltd. on a number of applications to convert the Grade II Listed Former Post Office building into a new restaurant, including an area of outdoor seating. The site is located within Witney and Cogges Conservation Area and within a prominent location in Witney Town Centre.

Key issues included the impact of the development on the Listed Building and Conservation Area, as well as impact of the external seating on pedestrian flows within the Square.

The resulting scheme provides a high quality, active shopfront which serves to enhance both the heritage of the building and the surrounding area.

 

Planning

Case Studies

Create Yorkshire

View Project

Land North of Wotton Road, Charfield

View Project

SmallAcre Farm, Crouch Lane - Buildings Without Lawful Use To Commercial

View Project