Project

De Boves House, Wokingham

Location

De Boves House, Wokingham

Client

Private Client

Services Used

Pegasus Group were asked to provide planning and graphic design services to obtain planning permission for a new Mosque on the outskirts of Reading.

The application was for the conversion of an existing B1a vacant office building to a Mosque with community facilities, the first within the Wokingham Borough.

In Spring 2013 Pegasus hosted a public exhibition on behalf of the client, taking the plans to the local community for their comment and involvement. The main objective to the site came from Thames Valley Police in respect of the parking arrangements. We were able to overcome these issues and planning permission was granted.

Planning

Case Studies

Sir Frederick Gibberd College, Essex

View Project

Haygrove School, Somerset

View Project

Create Yorkshire

View Project