Project

Redevelopment of Public House to Care Home, Mill Hill, London

Location

Mill Hill, London

Client

Private Client

Services Used

Pegasus Group was instructed to provide the planning input for the proposed redevelopment of The Mill Public House, Holders Hill Rd, Mill Hill to a 70 bed Care Home. Despite pre-application discussion and subsequent amendments to the scheme, Barnet Council refused the application on a number of grounds including design, impact on neighbours and there not being a need for such a facility.

On behalf of the client Pegasus Group appealed against the Council’s decision. The appeal was heard by way of a Hearing, during which all reasons for refusal were strongly challenged and the Inspector subsequently allowed the appeal.

The Care Home has now been developed.

Planning

Case Studies

Cholsey

View Project

Riverside Taplow

View Project

Green Lane in Badshot Lea

View Project